dissabte, 24 de març del 2012

Purificar-se

Purificar
v. tr. [LC] Fer pur, deslliurar de tota impuresa, de tot element estrany o nociu, llevar la part impura (d’alguna cosa). Purificar l’oli. Purificar la sang. 
v. tr. [RE] [AN] Fer pur complint certs ritus religiosos. Purificar el calze a la missa. Purificar l’ànima. 
intr. pron. [RE] L’ànima es purifica amb el sofriment.

Potser no era purificar-se ben bé, però va ser com tornar a començar. Passar-se la ma pel cap i notar-te la closca, que des de feia 5 anys i mig que no notava va ser tota una sensació. Dutxar-se i tenir el cap sec amb un toc de tovallola, gairebé com una cosa que no recordava.

Feia dies que ho tenia pensat, i no hi va haver millor excusa que dir: és el regal del dia del pare. El meu pare feia dies que em deia, per què no et treus les rastes del cap? Doncs si, un dia vaig arribar a casa amb el cabell curt, i va i em diu: podries haver avisat! Què has fet!?

5 anys i mig de la meva vida.... Han viscut tantes coses! I han anat a tants llocs! :) El seu primer viatge va ser a Bèlgica, i l'últim que han fet ha sigut Alemanya. I entre mig d'aquests llocs, hi ha mil paratges, on tampoc cap anar tant lluny.

Volia ser una mare amb rastes, però ara necesitava veure'm diferent, treure els 400 grams, i pensar amb el cap lleuger. Encara que sento que he perdut un trosset de mi; encara que sé del cert, que estan ben guardades i netes, i que si mai les trobo a faltar, les puc tornar a encaixar a la meva closca! :)

I no hi ha paraula més adecuada que dir-li closca, de les rastes m'ha quedat una marca i semblo una tortugueta! :)

Bueno, que sapigueu que ja no porto les rastes, i que si us passo pel costat i semblo jo amb els cabells curts, és que sóc jo, amb els cabells curts! :)



Que tingueu un bon cap de setmana. :)

Espero que al proper post, tingui bones noticies per explicar-vos! :)

Continuo caminant!


diumenge, 4 de març del 2012

4rta caminada de dones

Erem 38 dones! tot un èxit! :) Gràcies per un matí diferent! :)

pd: Què us sembla el cartell?? :)

dissabte, 3 de març del 2012

Montserrat


Anar de bòlit té les seves avantatges i els seus inconvenients, ha costat, però després de molt de temps, m'he tornat a posar amb la tauleta gràfica! :) Encara que cada dia em costa més quedar-me darrere de l'ordinador, i m'encanta!

M'espera una setmana de manualitats, i on comencem les pràctiques del curs.

Espero que tot vagi bé! :)

Una abrassada!