dimecres, 11 de juliol del 2012

Planistel

A vegades sento que no agraeixo prou als que passeu per aquí, així que us faig entrega d'una cosa que vaig fer a nivell personal, perquè us pogueu fer vosaltres mateixos un  Planistel, un mapa del Cel! :)

Aquí teniu les bases!!!


(seria millor imprimir-ho amb una cartolina, o enganxar-ho en una cartolina)

Aquí teniu la base del planistel, un mapa del cel. 
El nom de les constel·lacions és en català. I estan classificades en costel·lacions d'estiu, tardor, hivern, primavera i les circumpolars (que es veuen tot l'any).

*****************************************

Here you have the basis of the Planistel (the map of the sky). The name of the constelations are in Catalan, but I thing there is no problem, because in all the language they have similarities. You can find classified the diferent seasonal constelations: Winter, spring, summer, autumn, and the circumpolars (that you can see all the year)

Aquesta part s'ha d'imprimir amb transparència. És la part que us marca el cel que es pot veure en aquell instant. Heu de fer coincidir el punt negre, amb l'estrella Polar que és el centre del firmament. Quan volgueu anar a mirar les estrelles haureu de saber on és el nord, per saber orientar el mapa. ;) 

******************************************

That part you should print it in a transparent paper. That is the part that says you wich part of the sky you can see on that moment. :) You must make the black point match the Polar star, that is the center of the sky ;) And to read this map, you should know where is the north :P

Gaudiu del cel, i la màgia que porta! :)


dimarts, 10 de juliol del 2012

Viure la vida o què??

Doncs a vegades viure és viure-la tal i com un vol! I després de cada esforç hi ha la seva recompensa!! :)

Així que després de saber el què volia i amb qui ho volia compartir, i de treballar per tot això, me'n vaig a EEUU!! :)

(el 31 d'agost!)



Primer creuament del toll!! :) Uooooooooooooooooooooooo!!! No sabeu la felicitat compartida que hi hagut aquest matí mentre compravem el bitllet!!!! uoooooooooooooooooooo!!!!

dimecres, 4 de juliol del 2012

Sistah'


La Liina ja volta per Santa Coloma, i mola! :)

Aquesta imatge és de quan vam estar per Estonia, ja fa molts anys, quan encara erem joves! :) Era el 2008! Què ràpid passa el temps!!! :P


diumenge, 1 de juliol del 2012

Per la Lídia amb amor



m'encanta quan sóc capaç d'emocionar i emocionar-me mentre penso en l'emoció que vull fer sentir

La Lídia va ser el meu amic invisible aquest any, i la vaig convertir en l'estrella de la seva vida, que ha passat per molts racons d'aquest món. I el món que ens va unir va ser Cal Nialet, l'esplai del poble, després Schwäbisch Hall, que va ser un lloc que la vida ens va dur per casualitat o no tanta, i després un petit restaurant de Beijing, el restaurant de les persones especials, i després el món, i els seus llocs que encara ens esperen! :) 


Aquí teniu el video de la Lídia obrint el seu regal, no hi ha satisfacció més gran que veure-li la cara! :)